Grotere, ondernemende bewonersinitiatieven

Voor bewonersinitiatieven waarbij ondernemerschap, innovatie en creativiteit centraal staan.

Het Postcode Loterij Buurtfonds steunt bewonersinitiatieven waarbij ondernemerschap, innovatie en creativiteit centraal staan. Deze bewonersinitiatieven hebben een impact die vaak verder reikt dan de buurt en het initiatief heeft de potentie om op termijn zelfstandig verder te gaan.

Denk aan een bewonersbedrijf of buurtcoöperatie. Indien nodig kan het Postcode Loterij Buurtfonds je initiatief meerjarig ondersteunen. In aanvulling op de financiële steun biedt het Postcode Loterij Buurtfonds waar gewenst ook niet-financiële ondersteuning, in de vorm van expertise of werk.

Wil je een aanvraag indienen? Lees dan eerst hieronder de (algemene) criteria en de uitsluitingen.

Aanvraag indienen

In verband met de overgang naar een nieuw systeem kan je tijdelijk een aanvraag (alleen voor grotere, ondernemende bewonersinitiatieven) per mail indienen. Download hiervoor via deze link het aanvraagformulier. Ingevulde aanvraagformulieren kunnen per mail opgestuurd worden naar Alianke van de Wal (teammedewerker) via [email protected]. Vergeet ook niet de begroting en het eventuele projectplan mee te sturen. Zodra het weer mogelijk is om in de online aanvraagomgeving een aanvraag in te dienen zullen wij dit op deze pagina laten weten.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of wil je een aanvraag indienen voor een kleinschalig buurtproject? Klik dan hier.

Vragen

Is er iets niet duidelijk? Klik hier voor de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan vind je op deze pagina ook het contactformulier.

-